به گزارش راهبرد معاصر؛ التهاب مزمن درجه پایین اغلب با افزایش سن افزایش مییابد – پدیدهای که به عنوان التهاب شناخته میشود. این فرآیند با خطر بالاتر بیماریهایی مانند دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و اختلالات عصبی در افراد مسن مرتبط است.
مطالعه اخیر منتشر شده در Nutrients بررسی کرد که آیا عصاره انار (PE) میتواند به کاهش برخی از این خطرات مرتبط با سن در بزرگسالان بالای ۵۵ سال کمک کند.
انار (Punica granatum L.) میوهای است که بهخاطر محتوای پلیفنل غنیاش، بهویژه punicalagin، یک الاژیتانین قوی شناخته میشود. به لطف این ترکیبات، انار دارای فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجهی است که از بسیاری دیگر از غذاهای غنی از پلی فنل، از جمله چای سبز، بهتر عمل میکند.
انار علاوه بر مشخصات غذایی آن یک محصول پایدار است. در مناطق مستعد خشکسالی رشد میکند، با انواع خاک سازگار است و به ورودیهای آب و انرژی نسبتاً کمی نیاز دارد.
در حالی که نشان داده شده است که PE مزایای ضد التهابی، محافظت از قلب و متابولیک را در جمعیت عمومی ارائه میدهد، این مطالعه به طور خاص بر روی بزرگسالان ۵۵ تا ۷۰ ساله که دارای وزن طبیعی یا اضافه وزن بودند، متمرکز شد. / مدیکال نیوز